FÖRETAGSAVTAL

Företagsavtal

Naprapat eller massör på arbetsplatsen? 


Vi arbetar sedan många år tillbaka även ute på företag, både i förebyggande och rehabiliterande syfte. Många företag inser vinsten med att erbjuda sina anställda denna förmån och fördelarna är många:


Reducerad sjukfrånvaro

Att regelbundet erbjuda samtliga medarbetare behandling leder ofta till färre sjukskrivningar för t.ex. belastningsskador och utmattningssyndrom och därmed minskade kostnader för företaget i längden.


Smärtfri och nöjd personal

Detta är en förmån som många anställda uppskattar och värdesätter. Naprapatbehandling reducerar risken för återfall av muskel- och ledbesvär. Alla som någon gång har haft en smärtproblematik vet hur mycket energi det går åt till att ha ont samt hur svårt det kan vara att vara fullt fokuserad på sina arbetsuppgifter. En smärtfri och nöjd personal kommer att bidra till en bättre stämning på jobbet och en mer arbetseffektiv personalstyrka. 


Tidseffektiv

Att erbjuda dessa typer av tjänster på plats på företaget innebär att man sparar in restid till och från en klinik på stan. Medarbetarna kan snabbt och direkt efter behandling återgå till sitt arbete. 


Upplägg

Det skräddarsys helt utefter det enskilda bolagets behov och det finns även upplägg där medarbetarna får stå för en del eller hela debiteringen.

Även ergonomiföreläsning samt inställningar av arbetsplats erbjuds.


Välkommen att höra av er för mer info!


”Som ett led i vårt friskvårdsarbete har Level Recruitment anlitat Sturenaprapaten sedan 2018. Våra medarbetare är, och har alltid varit, otroligt nöjda med såväl behandlingarna, service och det professionella bemötandet. Kombinationen av massage och naprapati är oslagbar! Jag kan varmt rekommendera Sturenaprapaten.”Patrik Smith

CEO

- Level Recruitment

”Emilia erbjuder högkvalitativa behandlingar som förbättrar våra medarbetares arbetsvardag. Stor flexibilitet och hög servicenivå gör att var och en kan ta ansvar för sin hälsa på ett smidigt och effektivt sätt”.


Mikael Staffas 

CEO

-Boliden