OM OSS

Emilia Huhtimo

Leg. naprapat

Grundare StureNaprapaten 

Emilia Huhtimo är legitimerad naprapat och grundare av StureNaprapaten. Efter fyra års studier vid Stockholms Naprapathögskola och ett års praktiktjänstgöring så tog hon examen 2013. Under 1,5 års tid var hon anställd på en klinik i Gamla Stan och därefter valde hon 2015 att starta StureNaprapaten.


Emilia arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och ser vikten av att se hela individen framför sig och inte bara en rygg, nacke eller axel. Kroppen är mer komplex än så och det är viktigt att också gräva i varför problemet har uppstått för att kunna skapa en förändring i vardagen och undvika att problematiken/smärtan kommer tillbaka. 


Hon har ett brinnande intresse för träning i olika former och kommer gärna med tips och idéer på den fronten. Hon har i ungdomsåren varit aktiv inom ridsport samt handboll. Idag fokuserar hon mycket på funktionell träning samt crossfit- och fightinspirerad cirkelträning. Hon brinner för träningen och vill hela tiden utmana mig själv och testar ofta nya träningsformer. 


Under tre års tid har jag dessutom samarbetat med Team Snabbare som är en etablerad triathlonklubb i Stockholm.  Årligen har hon följt med två veckor per år till Mallorca där ett träningsläger för triathleter hålls. Hon har dessutom själv utmanat mig inom sporten och har genomfört både sprint och olympisk distans samt IronMan 70.3. 

Pavle Antovic 

Naprapatstudent, massör

Pavle studerar just nu sin åttonde och sista termin på Stockholms Naprapahögskola. Han har slutfört samtliga praktiska examinationer och får nu jobba som naprapat. Sista veckorna under våren skriver Pavle sin C-uppsats innan sin examen i juni 2021. Med detta sagt har Pavle alla redskap att kunna hjälpa dig att på bästa sätt bli smärtfri i vardagen. 


Pavle erbjuder naprapati men även idrottsmassage och klassisk massage på StureNaprapaten. 


Pavle brinner för massage och dess positiva hälsoeffekter och har under två års tid regelbundet jobbat som massör vid sidan av sina studier. Han besitter kunskap inom flera massagemetoder men är nischad på idrottsmassage där han har erfarenhet av professionella idrottare och dansare. 

Han kombinerar manuella tekniker så som massage, stretch och triggerpunktsbehandling begrundad i den senaste vetenskapen kring kroppens rörelseapparat för att maximera behandlingen till det yttersta, varesig du har besvär till följd av vardag/arbete eller träning. 

Pavle har själv tidigare spelat fotboll, basket och handboll då det sistnämnda var det han satsade mest på. Utöver det är han väldigt intresserad av andningens påverkan på kroppen och dess läkande förmåga samt innovativa sätt att ha en funktionell och givande vardagsmotion som passar oss alla i det samhället vi lever i. 


Med tanke på att Pavle är inne på sin sista termin och är klar med det mesta praktiska så kan ni också förstå att Pavle besitter stor kunskap inom naprapatin och kommer kunna erbjuda er fantastik behandlande massage men också mycket mer än så.