OM OSS

Historik 


StureNaprapaten startades 2015 av Emilia Huhtimo. Innan dess var Emilia anställd ett par år efter sin examen 2013. Från början bedrevs StureNaprapaten på Sturegatan men sedan april 2020 så drivs kliniken i en fantastiskt välkomnande och fin lokal på Birger Jarlsgatan 34 på Östermalm nära Stureplan. Vad särskiljer oss?


Vi som jobbar på StureNaprapaten brinner för naprapati, idrott och hälsa samt att vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och har hela människan i fokus. Vi individanpassar behandlingarna helt utifrån vad du behöver för att uppnå optimala resultat och få dig smärtfri. På kliniken har vi skapat en lugn miljö där du kan släppa all vardagsstress. Vi gör dig smärtfri och avslappnad!

Medarbetare

Emilia Huhtimo

Leg. naprapat

Grundare StureNaprapaten 

Emilia tog examen 2013 och har sedan 2015 drivit StureNaprapaten. 


Hon arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och ser vikten av att se hela individen framför sig och inte bara en rygg, nacke eller axel. Kroppen är mer komplex än så och det är viktigt att försöka förstå varför besväret har uppstått från första början. Detta för att kunna skapa en förändring och på så sätt undvika att problematiken/smärtan återuppstår. 


Emilia har ett brinnande intresse för träning i olika former. Hon har i ungdomsåren varit aktiv inom ridsport samt handboll. 2014-2016 höll hon på med triathlon och utmanade sig själv inom sporten och har genomfört både sprint och olympisk distans samt IronMan 70.3. Idag fokuserar hon på funktionell träning samt crossfitinspirerad cirkelträning. Detta balanserar hon även upp med yoga och lugnare träningsformer.


Elvira Lindblad

Naprapat

StureNaprapaten

Elvira är utbildad personlig tränare och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv genom att undersöka olika faktorer som påverkar smärta och funktion. Behandlingen individanpassas med olika metoder; massage, manipulation, mobilisering, nervmobilisering, stretch, dry needling och triggerpunkter. Hon försöker alltid sträva efter att tillgodose mål och förväntningar och kommer mer än gärna med rekommendationer om rörelseträning och träning.


Elviras intressen är vandring och vardaglig träning, vilket ger henne glädje och styrka. Hon har bestigit Kebnekaise med hund och har som mål att bestiga fler toppar i framtiden.