OM OSS

Emilia Huhtimo

Leg. naprapat

Grundare StureNaprapaten 

Emilia tog examen 2013 och har sedan 2015 drivit StureNaprapaten. 


Hon arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och ser vikten av att se hela individen framför sig och inte bara en rygg, nacke eller axel. Kroppen är mer komplex än så och det är viktigt att också gräva i varför problemet har uppstått för att kunna skapa en förändring i vardagen och undvika att problematiken/smärtan återuppstår. 


Emilia har ett brinnande intresse för träning i olika former. Hon har i ungdomsåren varit aktiv inom ridsport samt handboll. 2014-2016 höll hon på med triathlon och utmanade sig själv inom sporten och har genomfört både sprint och olympisk distans samt IronMan 70.3. Idag fokuserar hon på funktionell träning samt crossfitinspirerad cirkelträning. Detta balanserar hon även upp med yoga och lugnare träningsformer


Elvira Lindblad

Naprapat

StureNaprapaten

Elvira går sin sista termin på Naprapathögskolan och tar sin examen i maj 2022. Alla manuella prov är avklarade och Elvira har nu möjlighet att jobba som naprapat. Det sista hon nu gör är att skriva klart sin C-uppsats. 


Hon är utbildad personlig tränare sedan 2019 och har arbetat med massage ute på företag sedan start på naprapathögskolan.


Hon arbetar utifrån ett helhetsperspektiv genom att undersöka olika faktorer som påverkar smärta och funktion. Behandlingar individanpassas med olika metoder; massage, manipulation, mobilisering, nervmobilisering, stretch och triggerpunkter. Hon försöker alltid sträva efter att tillgodose mål och förväntningar och kommer mer än gärna med rekommendationer om rörelseträning och träning.


Elviras intressen är vandring och vardaglig träning, vilket ger henne glädje och styrka. Hon har bestigit Kebnekaise med hund och har som mål att bestiga fler toppar i framtiden. 

Lisa Sandberg 

Massör, fasciaterapeut 

Lisa jobbar med skonsam behandling av fascia/bindväv och muskler. Hon kombinerar behandlingen med Atlasbalans djupvågsmaskin och med händerna. Denna typ av behandling förbättrar cirkulationen och vätskeflöde i fascian (bindväven) och ger ökad rörlighet och avslappning.


Behandlingen kan lindra smärta i rygg, nacke, hälsporre, tennisarmbåge, Frozen shoulder mm. Behandlingen hjälper kroppen att komma i balans och läka sig själv. Lisa erbjuder även klassisk massage och Hot Stone massage. 


Klicka HÄR för mer info samt bokning. 

Julia Gavelli

Hudterapeut 

Julia är auktoriserad och CIDESCO-diplomerad hudterapeut & spaterapeut samt innehar gesällbrev. 

Hon jobbar med Excuviance Professional och ansiktsbehandlingarna anpassas och skräddarsys efter dina önskemål och behov. 


Även avancerad hudvård så som Retinol peeling, PRX-T33, NBE 500 samt Dermapen 4 erbjuds.


För mer info samt bokning av tid, klicka HÄR