OM

OM

 

Jag är utbildad vid Stockholms Naprapathögskola och har genomgått en fyra år lång utbildning och därefter ett års praktiktjänstgöring. Stötvågsbehandling och dry needling är vidareutbildningar som jag har genomgått i efterhand.

Efter min examen var jag anställd på Citynaprapaten i Gamla Stan. Efter 1,5 år bestämde jag mig för att starta eget och hyrde in mig hos Idrottsskadegruppen på Sturegatan 32. Där kom jag att sitta i nästan fem år  fram till sommaren 2019.

Vid den tidpunkten kände jag att jag behövde distans och miljöombyte för att landa i hur jag ville fortsätta att jobba framöver. Jag valde därför att ta mig till Bali och Indonesien där jag spenderade fyra väldigt härliga månader.

    Efter ett tag så kände jag mig dock redo och laddad för att komma hem till Sverige igen. Nu har jag jag landat i en egen fantastiskt fin lokal på Birger Jarlsgatan 34 i Stockholm. Känns lite som en dröm som har gått i uppfyllese och äntligen har jag hittat min plats där jag vill fortsätta att driva mitt företag vidare och så småningom även expandera och skapa ett team av olika terapeuter. 


Jag har ett brinnande intresse för träning i olika former och kommer gärna med tips och idéer på den fronten. Jag har i ungdomsåren varit aktiv inom ridsport samt handboll. Idag fokuserar jag mycket på funktionell träning samt crossfit- och fightinspirerad cirkelträning. Jag brinner för träningen och vill hela tiden utmana mig själv och testar ofta nya träningsformer.


Under tre års tid har jag dessutom samarbetat med Team Snabbare som är en etablerad triathlonklubb i Stockholm.  Årligen har jag följt med 2 veckor per år till Mallorca där ett träningsläger för triathleter hålls. Jag har själv utmanat mig inom sporten och har genomfört både sprint- och OS-distans samt IronMan 70.3.


 

Jag riktar mig både till privatpersoner och företag samt är kopplad till försäkringsbolag.

Copyright © All Rights Reserved 2020