OM OSS

Emilia Huhtimo

Leg. naprapat

Grundare StureNaprapaten 

Emilia tog examen 2013 och har sedan 2015 drivit StureNaprapaten. 


Hon arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och ser vikten av att se hela individen framför sig och inte bara en rygg, nacke eller axel. Kroppen är mer komplex än så och det är viktigt att också gräva i varför problemet har uppstått för att kunna skapa en förändring i vardagen och undvika att problematiken/smärtan återuppstår. 


Emilia har ett brinnande intresse för träning i olika former. Hon har i ungdomsåren varit aktiv inom ridsport samt handboll. 2014-2016 höll hon på med triathlon och utmanade sig själv inom sporten och har genomfört både sprint och olympisk distans samt IronMan 70.3. Idag fokuserar hon på funktionell träning samt crossfitinspirerad cirkelträning. Detta balanserar hon även upp med yoga och lugnare träningsformer


Mikael Jansch

Leg. Naprapat 

Micke har jobbat som leg. naprapat sedan 1995 och har förutom i Sverige även jobbat i USA och Indonesien. 

Han arbetar med en bred mix av tekniker för att skapa balans i kroppen och knoppen på människan. Kunskaper används från kiropraktik, naprapati, TCM, Yoga, Reiki, NLP och kampsporter. 

Mickes specialité är svårbehandlad whiplash-relaterade besvär samt att han har arbetat med golfspelare på professionell nivå i 25 år. Han håller även workShops för företag om relationen mellan hälsa och top performance. 


Klicka HÄR för mer info samt bokning. 

Julia Malmberg 

Naprapat

Julia jobbar som naprapat och erbjuder även massage-djupvågsbehandling. Hon utgår alltid ifrån helheten och väger samman kroppsliga, psykologiska och sociala faktorer för att hjälpa dig med dina besvär. Hennes vision är att hitta den bakomliggande orsaken till varför just du har ont. På så sätt kan hon skapa dig rätt förutsättningar och ge dig de verktyg som behövs för ett långsiktigt resultat.


Klicka HÄR för mer info samt bokning. 

Lisa Sandberg 

Massör, fasciaterapeut 

Lisa jobbar med skonsam behandling av fascia/bindväv och muskler. Hon kombinerar behandlingen med Atlasbalans djupvågsmaskin och med händerna. Denna typ av behandling förbättrar cirkulationen och vätskeflöde i fascian (bindväven) och ger ökad rörlighet och avslappning.


Behandlingen kan lindra smärta i rygg, nacke, hälsporre, tennisarmbåge, Frozen shoulder mm. Behandlingen hjälper kroppen att komma i balans och läka sig själv. Lisa erbjuder även klassisk massage och Hot Stone massage. 


Klicka HÄR för mer info samt bokning. 

Julia Gavelli

Hudterapeut 

Julia är auktoriserad och CIDESCO-diplomerad hudterapeut & spaterapeut samt innehar gesällbrev. 

Hon jobbar med Excuviance Professional och ansiktsbehandlingarna anpassas och skräddarsys efter dina önskemål och behov. 


Även avancerad hudvård så som Retinol peeling, PRX-T33, NBE 500 samt Dermapen 4 erbjuds.


För mer info samt bokning av tid, klicka HÄR